Inschrijven – Huisartsenpraktijk Bos en Lommer – Amsterdam

Inschrijven

Huisartsenpraktijk Bos en Lommer neemt momenteel een beperkt aantal nieuwe patiënten aan. Woont u in Bos en Lommer en heeft u geen  huisarts dan kunt u zich inschrijven. Ook mensen met hiv, mannen die PrEP (willen gaan) gebruiken én in of vlakbij Bos en Lommer wonen kunnen zich inschrijven bij Rob Hermanussen.

U kunt zich op de volgende manier inschrijven:

  • Download het inschrijfformulier in het Nederlands of het inschrijfformulier in het Engels,  u vult dit in en mailt dit samen met een ondertekend opzegformulier voor de vorige huisarts en een kopie van uw legitimatiebewijs naar info@hpbl.nl. U kunt de formulieren ook aan de balie komen inleveren.
  • Wij verzoeken u uw vorige huisarts op de hoogte te stellen van uw inschrijving bij ons. U kunt het dossier bij ons afgeven of naar ons op laten sturen.

Wanneer u daar prijs op stelt kunt u nadat u zich bij ons heeft ingeschreven een kennismakingsgesprek laten plannen. Wij vragen u hiervoor een dubbele afspraak te maken. Wij verzoeken u om pas uw eerste afspraak te plannen een paar dagen na de dag waarop u het inschrijfformulier bij ons af heeft gegeven.