Zorgaanbod – Huisartsenpraktijk Bos en Lommer – Amsterdam

Zorgaanbod

Onze praktijk biedt toegankelijke en professionele huisartsgeneeskundige zorg aan de bewoners van Bos en Lommer en directe omgeving, om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van haar patiënten. 

Wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en u op de beste manier te begeleiden met uw ziekten en aandoeningen, ook besteden wij veel aandacht aan de opsporing van aandoeningen en risicofactoren daarvoor. Wij proberen zo veel mogelijk zelf uw gezondheidsvragen op te vangen en vervolgens samen een verantwoorde keuze te maken om óf de vraag zelf te behandelen óf om te verwijzen naar andere zorgaanbieders. 

Huisartsenpraktijk Bos en Lommer wil “out of the box” denken, gezondheidszorg bieden die open staat voor ethnische, religieuze, maatschappelijke en seksuele diversiteit.

In onze praktijk bieden wij programma’s aan voor mensen met suikerziekte, hart- en vaatziekten, astma en COPD en begeleiden wij mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Tevens bieden wij patiënten begeleiding bij stoppen met roken en PrEP en hebben wij uitgebreide ervaring met anticonceptie en diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Onze sociaal psychiatrisch verpleegkundige biedt begeleiding bij mentale problemen.

Op afspraak kunt u bij de assistentes uw oren laten uitspuiten, urines laten controleren en voor kleine verrichtingen zoals een uitstrijkje laten maken of een wrat laten aanstippen.

 

 

Huisartsenpraktijk Bos en Lommer is geaccrediteerd door de NPA, het accrediterings-instituut van het Nederlands Huisartsen Genootschap.